Общи условия

Моля внимателно прочетете тези Общи условия. Използвайки интернет магазина, се счита, че приемате и сте съгласни  с тези условия.

 Настоящите Общи условия са предназначени за регулиране на отношенията между БЕД СТАЙЛ ООД, наричано по-долу за краткост ДОСТАВЧИК, и  ПОТРЕБИТЕЛИТЕ  на предоставяните  от него услуги  посредством интернет магазин на сайта www.slippersbg.com.

Информация за ДОСТАВЧИКА съгласно Закона за електронната търговия и Закона за защита на потребителите:

Бед Стайл ООД е търговско дружество със седалище и адрес на управление: гр. Русе, ул. Луи Айер №5.  Вписано в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 203632509.

Правила за използване на сайта:

 Slippersbg.com e електронен магазин, достъпен на адрес в интернет www.slippersbg.com, чрез който потребителите имат възможност да  разглеждат и закупуват предлаганите от  Slippersbg.com стоки, включително следното:

 

·         Да извършат регистрация и създаване на профил за преглеждане на  www.slippersbg.com  и използване на допълнителните услуги за предоставяне на информация.

·         Да извършват всякакви плащания във връзка със сключените договори с slippersbg.com, съгласно поддържаните от  електронният магазин начини за разплащане.

·         Да получават информация за нови стоки предлагани от slippersbg.com.

·         Да преглеждат стоките, техните характеристики, цени и условия за доставка.

·         В страниците на интернет магазина е предвидена възможност потребителите да публикуват мнения относно предлаганите стоки. Отговорност за верността на публикуваната информация се носи изцяло от потребителите, които са публикували информацията.  Slippersbg.com  си запазва правото да изтрива мнения, които не са по темата или не са на Български език.

 

Търговски марки предлагани в електронния магазин :

Всички изполвани имена, знаци, лога и символи на продукти публикувани в този сайт са търговски марки и са защитени от автрорското право, които са притежание на техните собственици. Използването им без знанието и разрешението на автора е грубо нарушение по чл. 5, чл.13, чл.19 и чл.42(1) на Закона за авторското право и сходните му права.

 

 

Поръчка:

Поръчките се приемат електронно 24 часа в денонощието, включително в почивните дни и в дните на официалните празници. Поръчки приети през почивните или празнични  дни се потвърждават в първият работен ден, следващ деня, в който е направена поръчката. Във формата за поръчка Потребителят трябва задължително да попълни полетата, обозначени със звездичка( *). Потребителят определя вида и количеството на стоките, преглежда избраните стоки и техните цени. Преди финализиране на поръчката, Потребителя има възможност, освен да види горепосочените данни, да избере адрес за доставка и начин на плащане, да коригира броя на заявените продукти, както и да напише пояснителна информация. Потребителят потвърждава заявката и тя се счита за извършена чрез натискане на виртуален бутон „Потвърди поръчка”. След финализирането на поръчката, на посочения и-мейл, потребителят получава потвърждение на заявката със същата информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) клиентът ще бъде уведомяван от оператор по телефон.

 

Доставка :

Доставката се извършва от куриер  от понеделник до петък до адрес,а в събота само до офис на куриерската фирма, с изключение на официалните празници.

Срокът за доставка зависи от наличността на поръчаните продукти. В някои случаи срокът за доставка може да се увеличи, за което Потребителя ще бъде своевременно уведомен.
Всички подробности относно срокът и доставката  се уточняват по телефон от оператор.

 

 

Начини на плащане:

Начините на плащане, които поддържа интернет магазина са :

·         Плащане чрез наложен платеж – при получаване на стоката, на място, в брой на куриера.

·         Плащане по банков път – по банкова сметка на Доставчика, като в тзи случай се изисква авансово плащане.

 

Гаранционни условия и връщане на продуктите:

Всички стоки предлагани в интернет магазина са нови и имат гарационен срок определен от производителя. Всеки продукт има посочени гаранционни условия. Потребителят е длъжен да информира Доставчика до 24 часа при констатиране на несъответсвие  в характеристиките на закупеният продукт.

 

Потребителят има право да върне закупения продукт в 14 дневен срок от датата на получаване, ако той не отговаря на описанията и характеристиките посочени в сайта.

При връщане на продукта е необходимо той да бъде във вида, в който е получен, с ненарушена ориигинална опаковка и съпътстващи документи. Връщането на продукта е за сметка на потребителя.

 

Изменения на Общите условия :

 

Бед Стайл ООД си запазва правото да променя тези Общи условия. Всяка промяна се публикува на сайта на електронния магазин, като задължително се упоменава датата на последната редакция.

slippersbg.com © 2019